Hoe combineer je jouw kleding met de leukste accessoires?
/
/
Hoe combineer je jouw kleding met de leukste accessoires?

Hoe combineer je jouw kleding met de leukste accessoires?

Hoe combineer je jouw kleding met de leukste accessoires?

Vind je het moeilijk om kleding met elkaar te combineren? Meestal begin je met combineren met een basic kledingstuk. Zwarte blouse met een spijkerbroek. Dat is natuurlijk prima. Maar je kunt het ook anders doen! Start je outfit een keer met een bijzonder kledingstuk, een rokje met een drukke print of kies voor laarsjes die leuke glitters hebben. Zo kun je een outfit gaan samenstellen die supergaaf wordt.

 

De 60/ 30/ 10 regel

Kleuren combineren is bijna hetzelfde als kleuren combineren in je interieur. Het moet natuurlijk dan wel zo zijn dat een outfit goed bij je staat. Je kunt altijd de 60, 30, 10 regel toepassen in je outfit. Dit betekent eigenlijk dat je outfit uit 3 kleuren gaat bestaan, maar deze laat je dan weer in verschillende concentratie terugkomen. De kleur die 60% bij je outfit past, daarna een kleur die 30% bij je outfit past en tenslotte kies je je derde kleur, maar dit kan ook een sjaaltje of een zwarte tas zijn.

Monochrome kleuren in kleding

Wanneer je met 1 kleur gaat werken, kun je dit ook doen in verschillende tinten. Wist je trouwens dat je slanker lijkt wanneer je een outfit draagt met een kleur? Als je bijvoorbeeld een donkerblauwe rok hebt kies er dan een lichtblauwe blouse op. Je dan een kleur als oranje heel subtiel laten terugkomen in je accessoires.

Het combineren van prints in je kleding

Wanneer je print wil gaan combineren in je kleding, werkt het ook net zoals bij je interieur. De regel blijft, Verschillende groottes met elkaar te gaan combineren, zorg ervoor dat de kleuren én de patronen blijven matchen bij elkaar. Je wilt natuurlijk allemaal kleding dragen die lekker zit maar je moet ook kijken wat het beste bij je figuur past doen. Accessoires kunnen hier ook bij helpen.

Share this post

There are no comments

Geef een reactie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.