Waarom vrouwen gek zijn op een handtas
/
/
Waarom vrouwen gek zijn op een handtas

Waarom vrouwen gek zijn op een handtas

Waarom vrouwen gek zijn op een handtas

Vrouwen en tassen, ze zijn aan elkaar verbonden. De meest uiteenlopende tassen kun je vinden in de winkels. Je hebt natuurlijk de hele dure exclusieve design merk handtassen maar je hebt ook handtassen van de markt, die namaak zijn. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of je vindt wel een model. Maar waarom zijn vrouwen nu zo gek op een handtas? Waarom zie je mannen niet met een handtas lopen bijvoorbeeld? Hier lees je waarom vrouwen zo gek zijn op een handtas.

Met een tas, alles bij de hand

Vrouwen hebben vaak veel spullen mee onderweg. Denk aan make-up, een lekker luchtje maar ook maandverband. Een vrouw wil namelijk op alles voorbereid zijn en het is echt super vervelend als je ergens naar toe moet en je wordt ongesteld. Dat vindt elke vrouw ongemakkelijk. Daarom is het fijn als je een goede tas hebt waar je makkelijk voldoende spullen in kunt vervoeren.

Een handtas moet dus wel over een goed formaat beschikken waar alles in past en het is belangrijk dat hij over voldoende draagcomfort beschikt. Zeker wanneer je een tas de hele dag mee moet slepen is het echt noodzakelijk dat een tas heerlijk zit.

Mode item en statussymbool

Een handtas is voor een vrouw veel meer dan alleen maar een handig hulpmiddel om spullen mee te kunnen nemen, het is ook een waar mode item en statussymbool. Bij vrouwen onderling is het zo dat wanneer je echt een hele dure tas hebt zoals een tas van het merk Louis Vuitton of Chanel dat je dan aanzien geniet, want deze tassen zijn heel erg duur.

Om die reden worden deze tassen ook heel veel nagemaakt en zijn er meer dan voldoende nep tassen in omloop. Een handtas is dus meer dan alleen een handig hulpmiddel.

Share this post

There are no comments

Geef een reactie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.